Съществува голямо разнообразие от застраховки, които може да сключите с различни компании, които се различават по вида на рисковете, които се покриват и условията по полицата. Нашите специалисти в областта на застраховането от zastrahovka.eu съветват да се запознаете и изберете тези застраховки с пълно покритие. Какво представляват, кои са те и защо са важни?

Защо са важни застраховките с пълно покритие?

Застраховането е много важно за неприкосновеността на личното здраве, на това на семейството ви, движимото или недвижимото ви имущество. Особено в днешното несигурно време, в което кражбите, вандалистичните прояви и природните бедствия са все по-често срещани явления, които сериозно могат да повлияят на всеки.

Поради непредвидимостта на обстоятелствата, които могат да причинят щети и да се нуждаете от обезщетение, е препоръчително да се насочите към всеобхватни предложения, в чиито условия са включени най-много покрити рискове.

Те ще ви донесат сигурност в трудни моменти, особено когато оставяте имуществото си без надзор. Освен това, тези услуги носят и екстра компенсации, упоменати в клаузите на договора, като възможност за настаняване при нужда и много други обезщетения, които не са включени към всяко стандартно предложение.

Кои застраховки са с пълно покритие и какво включват?

Основните видове застраховка, включващи обезщетение за всякакви рискове и застрахователни ползи, представени в конкретния план на дружеството, са:

  1. За автомобили
    За разлика от задължителната Гражданска отговорност, чието обезщетение важи само за вредите, които нанасяте вие върху другите участници в пътя, за автомобилистите се предлага автокаско с цялостно покритие. Към него се включват различни рискове – вандализъм, грабеж на мултимедийни устройства, чупене на стъкла, природни бедствия, пожари, нанесени щети в паркирано състояние, ПТП, без значение от вината за възникване, цялостна кражба на превозното средство.
  2. За недвижимо имущество
    В условията при пълно застраховане се включват покрития срещу вандализъм, влизане с взлом, грабеж, природни бедствия, пожари, отговорност към трети лица. Тук се касае и неприкосновеността на обзавеждането и оборудването.
  3. За здраве
    Включва се обезщетение за смърт, за временна неработоспособност, за намалена трудоспособност, за престой в болница, провеждане на манипулация, лабораторни и клинични изследвания, оперативни намеси, избор на екип, медицински транспорт и много други.

Разгледайте видовете застраховки с пълно покритие и изберете най-добрата възможност, за да се чувствате спокойни и в безопасност от евентуални щети. Запознайте се и с условията по полицата, размера на обезщетенията и премията за конкретния пакет.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *