Има няколко застрахователни продукта с подобни имена и продуктите предлагани от различните застрахователни компании са различни, но като цяло представяме общо описание на застраховката.

Автоасистънс за пътуване в чужбина

Застраховката Автоасистънс предлага помощ при настъпване на инцидент ако пътувате в чужбина с автомобила си. При настъпване на повреда или при инцидент, застрахователната компания предлага телефон на спешен център на който можете да ползваните и да получите инструкции и помощ. Застраховката има за цел да помогне с плащане на разходи за хотел, настаняване и транспорт в случай на настъпването на инцидент.

Автоасистънс в България

Макар и застраховката Асистънс да е най – популярна във варианта си за използване в чужбина, то застраховката се предлага и за територията на България. Ако изберете пакета за застраховка Асистънс за България, то получавате достъп до спешен център, в който ще ви укажат помощ при повреда или инцидент. Ако колата ви се повреди ще получите безплатна пътна помощ или ако се налага транспорт до най – близкото населено място.

!Това е различна застраховка от застраховката Автокаско.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *